logo

Festival Factor30

In 2018 bestaan De Klepzijkers 30 jaar. Dat moet gevierd worden!

Daarom organiseren we op zaterdag 26 mei vanaf 18:00 uur het festival Factor30 in recreatieoord De Warande in Oosterhout. Een feestje met lekker eten, een drankje, optredens van diverse artiesten en natuurlijk héél véél muziek.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Wil je op de hoogte blijven? Hou dan deze site in de gaten of kijk op onze facebookpagina.


niet gelukt

Jubileumbier

Speciaal ter gelegenheid van ons 30-jarig bestaan heeft brouwerij De Beyerd in Breda eenmalig een jubileumbier gebrouwen: Factor30.

Factor30 is een toegankelijk fris tarwebier met een alcoholpercentage van 6,3%. Door toevoeging van citrusschil en korianderzaad heeft het een volle, fruitige smaak en een lekkere, bittere afdronk. Een speciaal bier voor de ware liefhebber dus!

Dorst gekregen? Bestel dan snel je eigen Factor30 in onze webwinkel!niet gelukt

Grande Finale du Carnaval

Allemaal heel leuk, zo'n jubileumfeestje, maar we gaan natuurlijk eerst carnaval vieren! Ook dit jaar kom je ons tegen bij o.a. de opening van het Totdenrings carnaval, in Café De Beyerd in Breda en tijdens het Dwèèle in Hilvarenbeek. En natuurlijk organiseren we op dinsdagavond weer de Grande Finale du Carnaval!

Dit jaar komen er maar liefst zeven kapellen van binnen en buiten Teteringen naar de DIA kantine om het carnavalsseizoen af stijlvol af te sluiten. En als klap op de vuurpijl hebben we een optreden van niemand minder van Pascal Schipper, bekend van hits met veelbelovende titels als 'Soep en de buurvrouw' en 'Ik heb aan je fiets gelikt'.

Allemaal naar de DIA kantine dus op dinsdagavond 13 februari. We beginnen rond 20:30 uur en de toegang is natuurlijk gratis!


Bij ons gaat 't lampke nie uit

Op 21 maart mogen we weer allemaal maar naar de stembus, maar iedereen die daar niet op wil wachten kan nu al stemmen! Afgelopen november hebben wij namelijk de titel 'Totdenringse carnavalskraker 2018' binnengesleept met het nummer 'Bij ons gaat 't lampke nie uit'. Met dit liedje doen we ook mee met de Barnavalsliedverkiezing op BaronieTV. Met jullie stem moet een plek on de top3 toch haalbaar zijn:). Stemmen dus, op liedje nummer 12!

Om de kansen te spreiden dingen wij ook mee naar de titel 'BN DeStem carnavalskraker 2018'. Ook hier geldt: stemmen maar, op liedje 21 deze keer.